Kisauutisia

Uutinen Sunnuntai - 01.10.2017

Kuluneella viikolla lähes 200 tamperelaista partiolaista testailivat omia taitojaan kahdessa eri partiotaitokilpailussa Tampereella, kun sekä vaeltajien ja aikuisten Pottukisa että seikkailijoiden ja tarpojien Harhahetki osuivat samalle viikolle.

 

Pottukisa

Tiistaina 26.9.2017 kymmenen autokuntaa kokoontui Aitopartion kololle selvittämään lähtökoodeja, kun Nikke Knatterton -aiheinen Johtopäätös! -Pottukisa käynnistyi iltapäivällä. Joukkueilla oli kolme tuntia aikaa selvittää rastien sijainnit ja käydä läpi niistä mahdollisimman monta. Omia etsivätaitojaan pääsi testailemaan mm. naamioitumisessa, asuntohuijarin selvittämisessä, todistusaineiston kuljettamisessa ja perinteisessä nippelitietoudessa. Parhaimmat etsivät löytyivät tällä kertaa Kaukapartion Hirmuliskot-joukkueesta, joten palkintona he pääsevät järjestämään ensi vuoden Pottukisaa.

Tulokset:

1. Hirmuliskot, KaPa 84,5p
2. M's & Men, VeVa 80,5p
3. Leka, HaVe 72p
4. Nettietsivät, HaSi 53p
5. PPS, MeTy 49,5p sekä Tesoman Ruskut, TeSi 49,5p
7. Tekijän Simolipotun Mysteeri, NäTy 49p
8. Nipsu jäi Tyrwäälle, VaNu 48p
10. Kamelit, HäHa 38p sekä Meidän, TaKo 38p

 

Harhahetki

Tampereen päivänä 1.10.2017 Tampereen keskusta ja lähialueet täyttyivät nuorista partiolaisista, kun yhteensä 31 seikkailijajoukkuetta ja tarpojavartiota lähtivät selvittämään miten selviytyä autiolla saarella kuin Robinson Crusoe. Reitin varrella Tammelasta Pyynikin uimarannalle tai toisin päin piti mm. ratkoa salakoodeja, selvittää bussilinjojen faktoja ja selviytyä kätevyystehtävästä. Harhahetken palkinnot jaetaan TP:n syyskokouksen yhteydessä.

Seikkailijoiden sarjan kärki:
1. Kolibrit 1, Harjusiskot
2. Maahaukat, Tervaksentekijät
3. Kolibrit 2, Harjusiskot

Tarpojien sarjan kärki:
1. Hattiwatit, Näsin Tytöt
2. IDEFIX, Tampereen Lokit
3. Kipinäsmurffit, Tesoman Sinisiskot

Koko kisan tulokset löytyvät sivun alaosasta.

 

Kiitokset Aitopartiolle, Harjun Veikoille, Harjusiskoille ja Tesoman Sinisiskoille näiden kisaelämysten järjestämisestä!