Perhepartiota Tampereella!

Uutinen Sunnuntai - 13.08.2017

Partiotoimintaa on Tampereella tarjolla lähes kolmessakymmenessä lippukunnassa ja perinteisesti sudenpentupolkua aloitellaan noin 7-vuotiaana kun mennään kouluun. Muutamia poikkeuksia löytyy myös tamperelaisista lippukunnista, sillä  osa tarjoaa partiotoimintaa myös perheille ja alle kouluikäisille lapsille. Tästä alta voit tarkistaa tietoja perhepartiotoimintaa tarjoavista lippukunnista, ota rohkeasti yhteyttä ja lähde mukaan koko perheen kanssa tutustumaan partioon!

 

Kaukapartio (Kaukajärvi, Levonmäki)

Tapaamisia noin kerran kuukaudessa, toimintaa suunnitellaan osallistujien toiveiden mukaan. Ohjelmaa lippukunnan kololla sekä kämpällä. Liity mukaan Facebookissa "Kaukapartion perhepartio" -ryhmään tai kysy lisää jonna.stenberg@kaukapartio.fi

 

Tesoman Sinisiskot (Tesoma)

Tapaamisia noin kerran kuussa, ota yhteyttä riikka.antikainen@gmail.com.

 

Näsijärven Kipinät (keskusta)

Tapaamisia noin kerran kuussa sunnuntaiaamupäivisin. Lisätietoja voit seurata lippukunnan Facebook-sivulta, vastuuvetäjänä Kati Pynnönen.

 

Tervaksentekijät (Hervanta)

Tapaamisia kerran kuussa, kuukauden viimeisenä sunnuntaina. 

 

Hervannan Hukat (Hervanta)

Tapaamisia noin kerran kuussa, ensimmäinen kerta Hukkareissulla 9.-10.9. mihin voi lähteä mukaan päivä- tai yöreissulle. Yhteyshenkilönä Tuire Strömmer-Hörkkö.