Suunnistusilta kevät

Ajankohta:
26.04.2017 - 17:00
Paikka:
Hervannan katsastuskonttori (Ahertajankatu 2, Tampere)
Hinta:
3,50 €/hlö
Ilmoittautumisaika:
13.03.2017 - 18.04.2017
Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen päättynyt

Suunnistusilta sopii kaikille ikäkausille, ei vielä partiolaisille ja myös lasten vanhemmille. Ilmoittautumislomakkeessa valitaan suunnistusradan pituus (noin 2 km tai 3 km), jonka mukaan jokaiselle osallistujalle tilataan kartat. Kartat tilataan aamulla 19.4., joten jälki-ilmoittautuminen tapahtumaan ei ole mahdollista. Pukeudu säänmukaisiin varusteisiin, ota mukaasi kompassi ja juomista omaan juomapulloon. Partiohuivi kaulaan, joilla on.    

Osallistumismaksu 3,50 €/hlö, laskutetaan lippukunnalta. Hinta sisältää kartan karttamuovissa sekä Suunnistusliiton esitteen. Mikäli sudenpentujen ja seikkailijoiden akela/sampo/saattaja lähtee mukaan suunnistusradalle, myös häneltä laskutetaan osallistumismaksu.

Suunnistusillan lähtöaikaa porrastetaan klo 17:00-18:00 välille. Pidemmälle radalle lähdetään viimeistään klo 17:30. Vartiot saavat itse valita lähtöajan, yhteyshenkilöille lähetettävän infokirjeen ohjeistuksen mukaisesti. Infokirje lähetetään sähköpostitse 19.4. 

Tapahtuma järjetetään yhteistyössä Kooveen suunnistusjaoston kanssa. Lue lisää suunnistusjaostosta täältä.  

 

Kevään suunnistusillassa käynnistyy myös TP:n Suunnistusskaba! Kevään ja syksyn suunnistusillat siis lisättynä skabaan, josta muuten kerätään pisteitä vain iltarasteilta.